“Prijzen wijn in horeca blijven stijgen”, zin of onzin?

bron: horecava en Entree Magazine

De prijzen van wijn in de horeca blijven stijgen. Ten opzichte van 2023 gemiddeld met bijna 6%, blijkt uit cijfers van horecadataplatform TAPP. Hoe gaan ondernemers hiermee om? Hoe zorg je dat je je niet uit de markt prijst?

bron: Horecava en Entree Magazine: lees hier het hele artikel

Wat is onze reactie daarop?

Samen met onze wijnimporteur Clavis Wijnimport blijven wij continu in gesprek met onze klanten (horecaondernemers) om te laten zien en proeven dat het heel goed mogelijk blijft om een mooi, kwalitatief en duurzaam glas wijn te schenken voor een betaalbare en eerlijke prijs.

Wij kunnen dit bijvoorbeeld voor onze klanten realiseren door:

  • alleen Europese wijnen te importeren (duurzaam)
  • als importeur en wijnhandelaar zo min mogelijk overhead te hebben (kostenbesparend)
  • wijnen te leveren die niet ook op webshops staan, waardoor de ondernemer zelf zijn glas- of flesprijs kan bepalen.

Daarmee garanderen wij dat het mogelijk is en blijft een vaak lagere glasprijs te hanteren met meer omzet én een hogere marge voor de ondernemer.

Betwijfelt u het? We leggen het u graag uit!

GDPR cookieconsent met Real Cookie Banner